AGENDA
March 22th, 2017
Tempo Horários Auditório
1h 09:00 Session 4: Adaptive e-learning, ITS, Personalisation, gamification and educational games  Chair: Craig 2 Speakers     Every session:
Speaker 1 and 2: 15-20 minutes each
Q&A: 20 minutes
Speaker 3 and 4: 15-20 minutes each
Q&A: 20 minutes
09:30      
1h 10:00 Break - Petit Four        
10:00 Session 4: Adaptive e-learning, ITS, Personalisation, gamification and educational games  Chair: Craig 2 Speakers    
10:30      
2h 11:00      
11:30 Session 5: Distance learning, MOOCs Chair: Fernanda 1 skeaker     Total Speakers: 12
12:00 Lunch Time and Free Time for Networking (French Beach Hotel)        
12:30        
2h 13:00        
13:30 Session 5: Distance learning, MOOCs Chair: Fernanda 3 Speakers    
14:00            
14:30            
0h30m 15:00 Coffee + Tea + Water Break              
2h 15:30 Session 5: Distance learning, MOOCs Chair: Fernanda 4 Speakers          
16:00            
16:30            
17:00            
1h 17:30 Panel Discussion and Wrap Up Session Chair: Ig Organizers and Mentors        
  18:00          
1h 18:30 Dinner Time (Maceió)            
  19:00          
2h 19:30              
  20:30